Klaptafel CLARO 180x80cm

€ 325,49 € 269,00
Ben jij op zoek naar een vergadertafel die makkelijk te vervoeren is en bovendien ook weinig plek in beslag neemt? Bekijk dan nu onze CLARO klaptafel.

Bij de CLARO klaptafel staat het gebruikersgemak op de eerste plaats. Met één simpele beweging klapt het blad 90 graden en door het lichte gewicht is de klaptafel vervolgens eenvoudig weg te rijden. Ook zet je de tafel eenvoudig vast met de remmen op de wielen. Door de dunne bouw van de poten schuif je tevens meerdere CLARO klaptafels met gemak in elkaar, waardoor ze na het opbergen nauwelijks ruimte innemen.

Met een hoogte van 73,5 cm (exclusief het bureaublad) heeft CLARO uitgeklapt een praktische hoogte die voor iedereen werkbaar is. Deze variant van de klaptafel heeft een werkblad van 180x80 cm. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren zwart, aluminium en wit en kan gecombineerd worden met onze standaard bladkleuren: licht eiken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs midden eiken, natuur eiken, beton look en wit. Op aanvraag zijn andere bladkleuren mogelijk.

Als u nog wat vragen heeft over bovenstaand product dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Dit kan eenvoudig door te bellen naar ons algemene nummer, dit nummer staat vermeld op de homepagina!

Meer informatie
SKUCLA188
MerkClaro
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteVaste hoogte (76 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel180 cm x 80 cm