Klaptafel CLARO 160x80cm

€ 313,39 € 259,00
Bij de CLARO-klaptafel staat het gebruikersgemak op de eerste plaats. Met één simpele beweging klapt het blad 90 graden en door het lichte gewicht is de klaptafel vervolgens eenvoudig weg te rijden. Ook zet je de tafel eenvoudig vast met de remmen op de wielen. Door de dunne bouw van de poten schuif je tevens meerdere CLARO-klaptafels met gemak in elkaar, waardoor ze na het opbergen nauwelijks ruimte innemen.

Met een hoogte van 73,5 cm (exclusief het bureaublad) heeft CLARO uitgeklapt een praktische hoogte die voor iedereen werkbaar is. Deze variant van de klaptafel heeft een werkblad van 160x80 cm. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren zwart, aluminium en wit en kan gecombineerd worden met onze standaard bladkleuren: licht eiken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs midden eiken, natuur eiken, beton look en wit. Op aanvraag zijn andere bladkleuren mogelijk.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Wenst u een groter formaat? Ook is dit product verkrijgbaar in een uitvoering van 180x80cm. Ook in deze uitvoering heeft u de keuze uit bovengenoemde bladkleuren!

Als u nog wat vragen heeft over bovenstaand product dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Dit kan eenvoudig door te bellen naar ons algemene nummer, dit nummer staat vermeld op de homepagina!
Meer informatie
SKUCLA168
MerkClaro
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteVaste hoogte (76 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel160 cm x 80 cm