Voetensteun

€ 44,77 € 37,00
Bent u op zoek naar een voetensteun bij uw werkplek voor de benodigde comfort? Bekijk nu onze voetensteun voor de extra ondersteuning/comfort op jouw werkplek.

Dit product is voorzien van uitklapbare steunen waarbij de hoogte en kanteling verstelbaar is in vier verschillende posities. Deze vier posities moeten ervoor zorgen dat de gebruiker voor zichzelf de juiste werkhouding creëert. Deze voetensteun bevat bovendien een antislip aan de onderzijde voor de juiste stabiliteit.

Wat betreft de afmetingen over dit product het volgende: Dit product heeft een lengte van 40cm waarbij de breedte en hoogte neerkomen op 38- en 13,5cm.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKUDO72VG
MerkVan Dooren