Vitrinekast 40cm breed

€ 683,65 € 565,00
Bent u op zoek naar een kast waarmee spullen kunnen worden opgeborgen en goed zichtbaar zijn voor het alziende oog? Bekijk dan nu deze Vitrinekast van 40 centimeter breed met standaard spotlights!

Deze kast heeft een vierkante vorm en is voorzien van vijf lagen waaronder vier traploze glasplaten zijn inbegrepen waarop producten kunnen worden tentoongesteld.

Deze vitrine is leverbaar in de kleuren grijs en zwart. De deur van de kast is voorzien van een cilinderslot waarbij twee sleutels zijn inbegrepen. De vitrinekast is afgewerkt door middel van stelvoeten en is standaard voorzien van spotlichten!

Wat betreft Deze vitrinekast is 200cm hoog bij 40cm breed bij 40 cm diep. Indien voorradig betreft de levertijd tien tot veertien werkdagen!

Bent u op zoek naar een vitrinekast maar twijfelt u over de breedte? Ook is dit product beschikbaar met een breedte van;50,60,80 en 100centimeter. Deze alternatieven zijn te bekijken op de website door vanuit de homepagina te gaan naar het menu kasten, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “vitrinekasten” waar deze alternatieven te zien zijn.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord
.

Meer informatie
SKU70240VK
MerkVan Dooren