Vierkante steunpoot (hoogte instelbaar)

€ 59,29 € 49,00
Deze vierkante steunpoot wordt gebruikt in combinatie met een wingbureau en is verkrijgbaar in de kleuren aluminium, zwart, antraciet en wit! De steunpoot is in hoogte verstelbaar tussen 59,5 en 83,5 cm.

De steunpoot heeft, van boven naar beneden, diameters van 26,5 cm (bovenplaat), 7,5 cm (midden) en 7,3 cm (onderkant).

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Lijkt dit product u interessant maar wenst u toch een alternatief te bekijken? Ook hebben wij in ons assortiment ronde steunpoten opgenomen. Zoals de naam het al verklapt is het enige verschil tussen bovengenoemd product en de ronde steunpoot de vorm! Dit alternatief is te zien door vanuit de homepagina te gaan naar de categorie “onderdelen” vanuit hier kan er geklikt worden op “onderstellen” waar het alternatief te bekijken is!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU50003VPH
MerkVan Dooren
HoogteInstelbare hoogte (62-86 cm)
MateriaalEpoxy gelakt metaal