Vergadertafel ellips met stervoet

€ 591,69 € 489,00
Een vergadertafel met een stoere, hippe uitstraling: de ovale vergadertafel met de stervoet wordt gegarandeerd de eyecatcher van je kantoor!

Met een lengte van 220 cm en een breedte van 110 cm biedt de tafel zonder probleemruimte voor vier personen. De tafel is standaard leverbaar met een blad in de kleuren bruin eiken, midden eiken en natuur eiken. Het onderstel komt in de kleur wit, zwart of industrieel. Deze vergadertafel kent een vaste hoogte van 76cm.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Raakt u enthousiast van deze vergadertafel maar wenst u ook nog alternatieven te bekijken? Ook opgenomen in het assortiment is de vergadertafel model X. Dit product is te bekijken door vanuit de homepagina te klikken op het menu bureaus/tafels vanuit hier kan er geklikt worden op het menu “vergadertafels” waar het alternatief te zien is!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUSTR221
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteVaste hoogte (76 cm)