Vergaderstoel VD55

€ 204,49 € 169,00
Bent u op zoek naar een geschikte vergaderstoel met uitstekend zitcomfort voor kantoor? Bekijk dan nu bovengenoemd product oftewel de “VD55”.

Deze vergaderstoel kent een zwart frame in combinatie met een Wolvilt gestoffeerde zitting. Wat betreft de stoffering is er de keuze uit vijf verschillende kleuren, dit zijn; lichtbruin, zachtgroen, zachtblauw, zachtroze en middengrijs. Wat betreft de afmeting(en) kent dit product een zithoogte van 45 centimeter waarbij de armleuningen een hoogte kennen van 63 centimeter met tot slot een totale hoogte van 82 centimeter

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd circa 2 á 3 weken. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Heeft dit product raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar wenst u ook nog andere alternatieven te bekijken? Ook zijn er meerdere alternatieven in het assortiment opgenomen zoals de “VD45” en de “Mosa”! Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit onze homepagina te gaan naar het “menu” stoelen vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie vergaderstoelen waar de alternatieven te zien zijn!

Optioneel kunt u bij dit product kiezen voor kunststof glijdoppen. Dit zorgt net voor wat extra zekerheid om krassen op de vloer te voorkomen

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.
Meer informatie
SKU35655MA
MerkVan Dooren
LevertijdCirca 3 weken