Vergaderstoel VD45

€ 240,79 € 199,00
Bent u op zoek naar een passend vergaderstoel voor op kantoor? Bekijk dan nu bovenstaand product beter bekend als de “VD45”.

Deze vergaderstoel is voorzien van een zwart 4-poots onderstel waarbij de zitting gestoffeerd (wolvilt) uitgevoerd is in combinatie met stiknaden. Dit product kent een zithoogte van 47- gevolgd door een hoogte van de armleggers 67cm- met tot slot een totale hoogte van 87 centimeter. Standaard wordt dit product geleverd voorzien van een zwart frame waarbij er uit de stoffering keuze is uit vijf verschillende kleuren, dit zijn; lichtbruin, zachtgroen, zachtblauw, zachtroze en middengrijs.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd circa 2 á 3 weken. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Heeft dit product raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar wenst u ook nog andere alternatieven te bekijken? Ook zijn er meerdere alternatieven in het assortiment opgenomen zoals de “VD55” en de “Mosa”! Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit onze homepagina te gaan naar het “menu” stoelen vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie vergaderstoelen waar de alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.
Meer informatie
SKU35645MA
MerkVan Dooren
LevertijdCirca 3 weken