Vergaderstoel TOM

€ 385,99 € 319,00
Bent u op zoek naar kleurrijke vergaderstoelen passend bij uw meubilair? Bekijk dan eens onze vergaderstoelen beter bekend onder de naam “Tom”.De vergaderstoel Tom is bedoeld voor iedereen die comfortabel wil zitten!

De vergaderstoel Tom is standaard voorzien van een stoffe zitting. Heb je iets met kleuren? Deze vergaderstoel is maar liefst verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren! Helaas zijn er rondom het frame niet zoveel opties in tegenstelling tot de zitting. Het frame is beschikbaar in de kleuren; wit, zwart en chroom. Geen gedoe met montage want deze vergaderstoel wordt kant en klaar geleverd.

Qua zithoogte heeft het zitvlak van de Tom een hoogte van 67 centimeter hoog, de rug heeft daarbij een hoogte van 85 centimeter.

Dit product is op bestelling leverbaar waarbij de verwachte leveringsverwachting ongeveer zes weken betreft. Op zoek naar iets soortgelijks? Bekijk dan nu onze andere vergaderstoelen als de Terra en de Rana-S. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie vergaderstoelen waar dus deze alternatieven te bekijken zijn!

Mocht dit product raakvlakken hebben met waar u naar op zoek bent maar twijfelt u nog? Bekijk ook alternatieven uit ons assortiment zoals; de Polaris of de Salina. Deze alternatieven zijn terug te vinden door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “stoelen”, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie bureaustoelen waar de alternatieven te bezichtigen zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU70042
MerkVan Dooren