Vergaderstoel TALITHA-V

€ 349,69 € 289,00
Bekijk nu deze zwarte vergaderstoel beter bekend onder de naam Talitha-V. Deze vergaderstoel kenmerkt zich door middel van zijn elegante uitstraling.

De Talitha is voorzien van een kunstlederen zitting in combinatie met een chroom onderstel en armleggers. De armleggers zijn ten slotte voorzien van kunststof opdekjes. Wat betreft de afmetingen; deze vergaderstoel beschikt over een zithoogte van 44- hoog daarbij hebben de armleggers en de rug een hoogte van 69- en 100 centimeter vanaf de grond.

De Talitha is bovendien eenvoudig te verplaatsen door middel van de bevestigde schuifdoppen die aan de onderkant van het frame terug te vinden zijn.

Blijkt dit product interessant maar wenst u daarbij ook nog enkele alternatieven te kunnen bekijken? Bekijk ook eens alternatieven zoals de Salina-V of de Rhea-V! Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op vergaderstoelen waar de alternatieven te zien zijn.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKU70004
MerkVan Dooren
LevertijdBinnen 10 werkdagen