Vergaderstoel SETH

€ 111,32 € 92,00
Op zoek naar een mooie vergaderstoel voor in een kantoor-, conferentie- of vergaderruimte? Bekijk nu onze vergaderstoel Seth. Deze stoel valt direct op door haar moderne design en is eenvoudig vervoerbaar.

De stoel is voorzien van een stoffen zitting en rugleuning in combinatie met een chroom onderstel. De Seth is standaard voorzien van kunststof armleggers waarbij het frame tevens voorzien is van kunststofstootdopjes. Dankzij deze kunststofstootdopjes worden krassen op de vloer voorkomen bij het verplaatsen van deze vergaderstoel. Tot slot is deze stoel stapelbaar tot +/- vier stuks.

Niet heel onbelangrijk is de afmeting van de stoel, wat betreft de hoogtes het volgende: deze stoel kent een zithoogte van 44 centimeter, de armen hebben hierbij een hoogte 69 centimeter en de rug kent een hoogte van 82 centimeter!

Indien het product op voorraad is dan betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Let wel op dat er een kans aanwezig is dat dit product niet los vermeld wordt op uw orderbevestiging. U dient dan de voorraad van het bureau dat is besteld te controleren waar dit product onderdeel van is.

Toch op zoek naar iets anders, ook hebben wij andere vergaderstoelen opgenomen in ons assortiment zoals de Lynx of de Rana-s. let hierbij wel op dat in tegenstelling tot de Seth deze alternatieven voorzien zijn van een gaasrug. Uiteraard zijn deze alternatieven terug te vinden op onze website. Deze kunt u eenvoudig vinden door eerst vanuit de homepagina te gaan naar het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie vergaderstoelen.

Heeft u na het lezen van bovenstaande tekst nog steeds vragen over de Seth? Voor vragen kan er altijd gebeld worden naar ons algemene nummer, een van onze verkoopmedewerkers staat u graag te woord.

Meer informatie
SKU70201
MerkVan Dooren
LevertijdBinnen 10 werkdagen