Vergaderstoel RODANO

€ 168,19 € 139,00
De vergaderstoel Rodano is een compacte en eenvoudig stapelbare vergaderstoel die weinig ruimte in beslag zal nemen. Mede door haar hoge rugleuning wordt de gebruiker van de Rodano voorzien van de benodigde comfort!

De zitting van deze vergaderstoel is verkrijgbaar in diverse kleuren waarbij de standaardkleur van het frame zwart betreft. Het frame van de Rodano is ook verkrijgbaar in een aluminium- of chrome uitvoering. Let hierbij wel op dat er een meerprijs zit op het frame in een chrome uitvoering. Standaard wordt dit product gemonteerd geleverd.

Het zitvlak van de Rodano vergaderstoel bevindt zich op een hoogte van 45 centimeter, de armleuningen en rug hebben een hoogte van 68- en 84 centimeter.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Let wel op! Bij deze vergaderstoel zijn er rondom de kleuren diverse combinaties mogelijk, de levertijd per kleurcombinatie kan dan ook erg verschillen.

Toch op zoek naar iets anders? Bekijk nu ook andere vergaderstoelen binnen ons assortiment als bijvoorbeeld de Carme, de Rana-S of de Terra. Deze alternatieven zijn eenvoudig te bezichtigen door vanaf de homepagina te klikken op het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “vergaderstoelen” waar alle bovengenoemde alternatieven te bekijken zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord!

Meer informatie
SKU89261
MerkVan Dooren