Varia Gebruikte Elektrische Zit-sta bureaus 180x80

Ben je op zoek naar een elektrisch verstelbaar bureau of tafel voor een lage prijs? Wij hebben verschillende modellen gebruikte zit-sta bureaus, waarmee ergonomisch werken voor iedereen toegankelijk wordt! Het gaat om verschillende modellen in de kleuren wit, zwart en aluminium. Het bureau wordt afgemaakt met een nieuw tafelblad in een kleur naar keuze (beuken, bruin eiken, havana, licht grijs, midden eiken, natuur eiken, wild peren en wit), zodat de tafel altijd bij je werkplek past. De standaardafmetingen van deze elektrische bureaus zijn 180x80cm, maar op verzoek zijn de bureaus ook in te stellen op 120, 140 en 160 centimeter.

Let op: verschillende kleuren en modellen kunnen variërende hoogte-instellingen hebben. Wil je een gebruikt elektrisch bureau kopen? Neem dan een kijkje in onze gespecialiseerde showroom of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Daarnaast hanteren we bij gebruikte producten afhaalprijzen, dus deze prijzen zijn exclusief transport- en eventuele montagekosten. Op = op, dus neem contact met ons op voor de actuele voorraad.
Meer informatie
SKUGEBR.VAREL188
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating