ULTRADJUST Elektrische Zit-sta Tafel SMART 140x80cm

€ 664,29 € 549,00
Opties
De Ultradjust Smart is het meest nieuwe gezicht binnen de Ultradjust serie! De Smart is een ergonomisch elektrisch zit-sta bureau dat uiteraard in hoogte verstelbaar is van 65 tot 130cm.

Rondom de bladkleuren is er keuze uit de standaardkleuren van ons assortiment; wit, lichtgrijs, havanna, beton look, licht-, midden-, natuur- en bruin eiken. Het frame van de Ultradjust Smart kent een metalen afwerking, is voorzien van twee motoren en is beschikbaar in drie kleuren; zwart, aluminium en wit.

Bij dit elektrische zit-sta bureau is er de optie om de hoogte of laagte van het bureau af te lezen aan de hand van een memory display. Let hierbij wel op dat de display niet inbegrepen is en los besteld dient te worden.

Indien zowel het blad als frame op voorraad zijn kan er rekening gehouden worden met ongeveer tien werkdagen levertijd. Mocht de combinatie niet voorradig zijn dan staat de actuele leveringsverwachting genoteerd op uw orderbevestiging.

Klinkt de Ultradjust Smart interessant maar wenst u daarbij alternatieven te kunnen bekijken? Ook hebben wij andere types opgenomen in ons assortiment zoals bijvoorbeeld de Hola of de Ultradjust E2. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te staan op het menu “ bureaus/Tafels”, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “instelbare bureaus & tafels” waar de alternatieven te zien zijn.

Toch een maatje groter? Blijft u zich zeker niet vast staren op de maatvoering want dit bureau is beschikbaar in de afmetingen; 120x-, 160x-, 180x-, 200x80cm en 200x100cm.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord!

Meer informatie
SKUS-UA148HV2M
MerkUltradjust
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel140 cm x 80 cm