ULTRADJUST E2 Elektrische Zit/Statafel 120x80 cm

€ 713,90 € 590,00
Opties
De Ultradjust E2 is een uitstekende elektronische bureautafel voor iedereen die een ergonomische werkwijze prefereert. Instelbaar tot 130cm en 65cm laag is de E2 ruimer verstelbaar ten opzichte van zijn jongere broer de E1. Aangezien het bureau in hoogte verstelbaar is biedt de E2 uitkomst voor zowel gebruikers die liever staan dan zittend achter zijn/haar bureau werken. Dit Ultradjust bureau heeft een formaat van 120x80cm: dit houdt in dat er maximaal een blad van 120cm bevestigd kan worden op deze Ultradjust. Wenst u toch een groter blad te bevestigen op uw bureau, bekijk dan onze andere producten binnen de Ultradjust serie.
Wilt u precies kunnen zien op welke hoogte de Ultradjust zich bevindt? Dan kunt u altijd een memory display los met de bureautafel mee bestellen. Let dus wel op dat deze memory display niet standaard met de bureautafel is inbegrepen.

Bent u tevreden met een soortgelijk bureau dat toch iets minder verstelbaar is? Bekijk dan nu onze Ultradjust E1 “Het jongere broertje” van de E2 variant.

Meer informatie
SKUUA128HV2M
MerkUltradjust
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel120 cm x 80 cm