Tussenbalk 90-170cm

€ 59,29 € 49,00
Bent u op zoek naar een tussenbalk voor uw bureauonderstel? Bekijk dan nu deze schuifbalk geschikt voor bureaubladen met een lengte van 100- tot 190 centimeter!

Deze Schuifbalk is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart en is geschikt voor de bureautypes; CASA,DOQ,NOW!, PINTA en TORO. Zelf is dit product uitschuifbaar van 90- tot 170 centimeter.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Bent u op zoek naar een soortgelijk product alleen is er de wens voor een kortere of langere balk? Ook zijn er in het assortiment balken opgenomen van 50 tot 90cm! wenst u iets groters? Ook is er de optie voor uitschuifbare balken van 120-200cm of 200 tot 280cm. U kunt deze alternatieven bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu accessoires vanuit hier kan er geklikt worden op accessoires voor bureaus waar de alternatieven te zien zijn!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Meer informatie
SKU50170TB
MerkVan Dooren