Stekkerblok 3x stroom

€ 41,14 € 34,00
Dit stekkerblok met drie aansluitingen voor je stekkers is eenvoudig onder aan je blad te monteren. Hierdoor zijn de stopcontacten uit zicht, maar toch binnen handbereik! Het stekkerblok is gemaakt van zwart kunststof en aluminium en leverbaar met aansluitsnoeren van 1 t/m 5 meter lang. Er zijn echter ook koppelsnoeren (1 t/m 5 meter): hiermee verbind je meerdere stekkerblokken veilig en eenvoudig aan elkaar! De stekkerblokken hebben universele 3-polige aansluitingen en zijn ook te gebruiken met de snoeren van bekende, gepatenteerde merken.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Wenst u een stekkerblok met meer of minder aansluitingen voor stekkers? Ons assortiment heeft stekkerblokken beschikbaar met minimaal drie tot zes aansluitpunten. Al deze diverse variaties zijn terug te vinden op de website onder het menu accessoires, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “accessoires voor bureaus” waar de alternatieven te zien zijn.

Meer informatie
SKUVD3SB
MerkVan Dooren