SITLIFE Bureaustoel KUMA

€ 567,49 € 469,00
Opties
Als je zeker wilt weten dat je goed zit, dan kom je al snel uit bij de KUMA van SITLIFE. Het is een van de meest complete SITLIFE-stoelen en voldoet aan de strengere Nederlandse ergonomische richtlijnen (NPR-1813).

Doordat de schuifzitting verder te verstellen is (10cm) is de ergonomische bureaustoel uitermate geschikt voor mensen met langere benen. Daarnaast is de synchroon mechaniek voorzien van gewichtsinstelling en wordt de stoel standaard geleverd inclusief multifunctionele wielen, 3D-armleggers en een verstelbare lendesteun. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over opties en meerprijzen: met de KUMA haal je de meest uitgebreide opties van SITLIFE in huis! Samendragen deze onderdelen bij aan een optimale ondersteuning en het voorkomen van rugklachten.

Een KUMA bureaustoel kopen vergt echter toch nog één keuze: welke kleur wordt het? Met meer dan 70 kleuren stof, leer en kunstleder valt er immers nog genoeg te kiezen! Let hierbij wel op dat kleuren altijd op bestelling gaan waarbij er rekening gehouden dient te worden met een langere levertijd.

Wordt u enthousiast van dit product maar wenst u alternatieven te bekijken? Bekijk ook eens alternatieven uit het assortiment zoals bijvoorbeeld de Capella of de Pandora! Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te klikken op het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie bureaustoelen waar de alternatieven te zien zijn.

Zoals je van SITLIFE gewend bent is de bureaustoel aan het einde van zijn levensduur voor 98% recyclebaar, waardoor de KUMA perfect past binnen een organisatie die duurzaam te werk wil gaan. Maar zover is het nog lang niet: omdat wij weten dat je nog lang plezier van de SITLIFE bureaustoel gaat hebben krijg je bij de KUMA maar liefst vijf jaar garantie.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU25201
MerkSitlife
Functiemogelijkheden stoelVeerkracht Instelling, Rugleuning Verstelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek), Lendesteun (standaard inbegrepen)
LevertijdBinnen 10 werkdagen