Ronde tafel 80cm

€ 208,12 € 172,00
Een ronde tafel met trompetvoet en een blad met een doorsnede van 80cm. De tafel heeft een vaste hoogte van 75cm. Het blad is verkrijgbaar in de kleuren betonlook, bruin eiken, havanna, midden eiken, natuur eiken, licht eiken en wit; de trompetvoet is standaard leverbaar in de kleuren; zwart, aluminium en wit.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Heeft dit product raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar wenst u alternatieven te bekijken? Ook opgenomen in het assortiment is de ronde tafel met sterpoot. Dit alternatief is te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “bureaus/tafels” vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “tafels met vaste hoogte” waar de alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU50080RT
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteVaste hoogte (76 cm)