Power Desk Up 2.0 2x stroom en 2x USB

€ 90,75 € 75,00
Terwijl de hoeveelheid papierwerk op kantoor afneemt, wordt het aantal elektrische apparaten juist groter. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als er voldoende stroompunten binnen handbereik zijn. Met deze Power Desk Up 2.0 zorg je op een stijlvolle manier voor twee extra stopcontacten en 2 extra USB-aansluitingen op je bureau. Het stekkerblok is verkrijgbaar in zwart en wit en leverbaar met aansluitsnoeren van 1 t/m 5 meter. Daarnaast is de Power Desk Up 2.0 verkrijgbaar met koppelsnoeren (1 t/m 5 meter): hiermee koppel je meerdere stroompunten op een veilige manier aan elkaar.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Klinkt dit product interessant maar wenst u alternatieven te bekijken? Ook is dit product beschikbaar in een uitvoering met alleen twee stroompunten. Dit alternatief is te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “accesoires” vanuit hier kan er geklikt worden op “accesoires voor bureaus” waar het alternatief te zien is.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUVD220UP
MerkVan Dooren