oyo LIVING Designstoel

€ 490,05 € 405,00
Bent u op zoek naar een designstoel die niet alleen comfortabel is maar door haar design ook een “eyecatcher” is? De Oyo Living Designstoel is een super comfortabele stoel waar je nooit op stilzit! Het unieke ontwerp van deze stoel zorgt ervoor dat deze vrijwel in elke ruimte opvalt.

Door middel van de schuimkussens van de stoel die maar liefst vijf centimeter dik zijn zit je altijd comfortabel. Hierbij komt de zithoogte van de Oyo neer op 48,5 centimeter. Tevens wordt de kunststofzitschaal versterkt met glasvezel. De zitting is te bestellen in de kleuren; warm grijs, lichtgrijs en Curry. Wat betreft de framekleur is er een keuze tussen wit en chroom. met behulp van de universele glijders van het frame is deze stoel geschikt voor zowel gladde vloeren of tapijt.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKUOYOLIV
MerkSwopper
LevertijdCirca 3 weken