muvman Zit/Stakruk

€ 422,29 € 349,00
Opties
Op zoek naar een stoel waarbij zowel zitten als staan een optie is? Bekijk dan nu onze Muvman Zit/sta kruk, de kruk die voor elke persoon geschikt is die twijfelt rondom het zitten of staan aan zijn of haar bureau. Dit product heeft een zithoogte van 51- tot en met 84cm. Het zitoppervlak heeft een afmeting van 34x32cm. De voetplaat van het product heeft een doorsnede van 38cm. Deze kruk is ten slotte belastbaar tot een gewicht van maximaal 120kg.

De bekleding van deze zit/sta kruk is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, lichtgrijs, blauw en groen. De stof van deze kleuren betreft microvezel. De kleur van het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

Dit product is optioneel verkrijgbaar met een verhoogde gasveer. Deze gasveer heeft een bereik van 60-93cm en kan worden meegeleverd tegen een meerprijs van €25,-.

Bekijk nu ook onze Muvman Factory Zit/Stakruk, dit product heeft een zelfde zithoogte als de Muvman echter is dit product ook beschikbaar in zowel een zwart frame als een kunstlederen zitting. Tevens is het frame van de Muvman ook beschikbaar in de kleur grijs.

Meer informatie
SKUMUVNEW
MerkSwopper
LevertijdCirca 3 weken