MULTICA Ronde Kruk Hoog

€ 156,09 € 129,00
Werkstoelen zijn misschien niet de eerste stoelen waar je aan denkt bij het inrichten van een productieve werkomgeving, maar ze bieden twee belangrijke voordelen. Ze ondersteunen namelijk bij het flexibel uitvoeren van verschillende werkzaamheden, terwijl ze ook een actieve zithouding stimuleren! Met een ergonomische werkstoel van MULTICA kies je voor een betaalbare en duurzame optie.

Het hoge model van de ronde MULTICA-kruk biedt net wat meer comfort als de werkhoogte toeneemt. De kruk is in te stellen op hoogtes van 53 tot 79 centimeter en is daardoor ideaal voor een werk(blad)hoogte van 84 tot 109 cm. De verchroomde voetring ondersteunt bij het aannemen van een goede werkhouding, terwijl de glijdoppen zorgen voor een stabiele zitervaring! De zitting wordt geleverd in kunststof.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Heeft dit product raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar wenst u andere opties te bekijken? Ook in het assortiment opgenomen is dit product in een standaarduitvoering! Deze is te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “stoelen”. Vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “werkstoelen” waar het alternatief te bekijken is!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU04105HT
MerkMultica
Functiemogelijkheden stoelZithoogte Verstelling
LevertijdBinnen 10 werkdagen