MULTICA Multifunctionele Werkstoel

€ 248,05 € 205,00
Opties
Werkstoelen zijn misschien niet de eerste stoelen waar je aan denkt bij het inrichten van een productieve werkomgeving, maar ze bieden twee belangrijke voordelen. Ze ondersteunen namelijk bij het flexibel uitvoeren van verschillende werkzaamheden, terwijl ze ook een actieve zithouding stimuleren! Met een ergonomische werkstoel van MULTICA kies je voor een betaalbare en duurzame optie.

Met de multifunctionele werkstoel van MULTICA combineer je het gebruiksgemak van de standaard werkstoel met de flexibiliteit van de hoge kruk uit de serie. Door de in hoogte verstelbare voetring, rug en zitting en de verstelbare rughoek zijn er zoveel mogelijk elementen aan de stoel toegevoegd om het zitplezier te vergroten en je optimaal te ondersteunen tijdens je werk, terwijl de glijdoppen de stoel netjes op zijn plek houden. De stoel heeft een zwarte kruisvoet en is afgewerkt met een hoogwaardige kunststof zitting en rug. Daarnaast is de hoogte van de stoel in te stellen op een hoogte tussen de 58 en 79 cm, waardoor de werkstoel ideaal is voor een werk(blad)hoogte tussen 84 en 109 cm hoog.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Mocht dit product raakvlakken hebben met waar u naar op zoek bent maar zoekt u toch net iets anders? Ook zijn er alternatieven opgenomen in het assortiment zoals de Multica multifunctionele werkstoel “Standaard”. Dit alternatief is te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie bureaustoelen waar dit alternatief te bekijken is.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKU04103WS
MerkMultica
Functiemogelijkheden stoelRugleuning Verstelling, Zithoogte Verstelling
LevertijdBinnen 10 werkdagen