Multica MP2 Zadelkruk met 3D BIOMECH mechaniek

€ 398,09 € 329,00
Bent u op zoek naar een zadelkruk met meerdere verstelmogelijkheden? Bekijk dan nu onze MP2 zadelkruk met 3D-biomechaniek, afkomstig uit de Multica collectie.

Standaard is dit product voorzien van een kunstlederen zitting waarbij het frame afgewerkt is in een chrome uitvoering. De zitting is voorzien van een beweegbare kogel waardoor de kruk 360° roteerbaar is. De zadelkruk is in hoogte instelbaar van 60- tot 79cm en bevat wielen die geschikt zijn voor zowel een harde als zachte ondergrond.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Lijkt dit product interessant maar ben je toch op zoek naar net iets anders? Ook zijn er andere alternatieven zoals de “Multica Zadelkruk standaard” of de “Multica Actieve Zadelkruk”. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te klikken op het menu werkstoelen waar de alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUMP2BM
MerkMultica
Functiemogelijkheden stoelZithoogte Verstelling, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek)
LevertijdBinnen 10 werkdagen