MULTICA Actieve Zadelkruk

€ 216,59 € 179,00
Werkstoelen zijn misschien niet de eerste stoelen waar je aan denkt bij het inrichten van een productieve werkomgeving, maar ze bieden twee belangrijke voordelen. Ze ondersteunen namelijk bij het flexibel uitvoeren van verschillende werkzaamheden, terwijl ze ook een actieve zithouding stimuleren! Met een ergonomische werkstoel van MULTICA kies je voor een betaalbare en duurzame optie.

De actieve zadelkruk van MULTICA is een luxe werkstoel die het nuttige met het aangename combineert. Net als de standaard zadelkruk van de MULTICA-kruk is de actieve zadelkruk in te stellen op hoogtes van 39 tot 52 centimeter, waardoor de werkstoel perfect is voor een werkbladhoogte van 69 tot 85 cm. Door middel van de beweegbare zitting wordt actief zitten gestimuleerd en door de keuze tussen een stoffen of een kunstlederen zitting is er altijd een actieve zadelkruk die bij je wensen past. Daarnaast beweeg je je door de wielen wendbaar door de werkruimte!

Wekt dit product interesse maar wenst u ook nog alternatieven te bekijken? Ook hebben wij van de Multica collectie verschillende types zoals de multifunctionele werkstoel of de ronde kruk hoog? Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te klikken.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU662082
MerkMultica