Metalen staande kapstok

€ 78,65 € 65,00
Een onmisbaar product op kantoor, de kapstok wie kent hem niet. Deze kapstok bevat tien haken waaronder zowel vijf kleine- als grote haken. De kapstok is voorzien van een standaard waarmee voorzien van een paraplustandaard.

Het product kent een zwarte/chrome kleur en is gemaakt van metaal, de haakjes daarentegen zijn gemaakt van kunststof onderdelen. Deze metalen staande heeft een hoogte van 164,5 cm waarbij de bodem een diameter kent van 45 centimeter.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Bent u op zoek naar een kapstok maar is dit product toch niet wat u zoekt? Bekijk ook onze andere kapstokken met eventueel minder of meer haken! Uiteraard zijn deze kapstokken allemaal te bezichtigen op onze website.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU04100
MerkVan Dooren