Memory Display t.b.v. SMART bureaus

€ 47,19 € 39,00
Deze memory displays zijn enkel te gebruiken in combinatie met een bureau van de ULTRADJUST SMART serie.

Met behulp van de display kan de hoogte worden afgelezen van het Smart bureau! Niet verkeerd mochten er verschillende mensen aan één bepaald bureau werken die allen een andere gewenste hoogte hebben!

Met de Smart Display kunnen er vier favoriete standen worden opgeslagen! Om een stand op te slaan dient u eerst het bureau op de gewenste hoogte te zetten, vervolgens drukt u op de knop S (Save) en klikt u op één van de vier nummers om de stand op te slaan.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Let bij de Smart bureaus op dat in tegenstelling tot de enkele- en duo bureaus, het Smart hoekbureau wel standaard is uitgerust met een memory display.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUS-UARD
MerkUltradjust