Los Ovaal Blad

€ 260,15 € 215,00
Ben jij op zoek naar een los blad voor jouw vergadertafel? Bekijk dan nu dit losse vergaderblad in een ovale uitvoering.

Dit blad heeft een formaat van 240x120cm en is verkrijgbaar in onze standaardkleuren; havanna, wit, lichtgrijs, beton look, midden-, licht-, natuur- en bruin eiken. Let hierbij wel op dat de kleuren wit en lichtgrijs alleen leverbaar zijn op bestelling.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Wenst u een alternatief te bekijken bekijk dan ook eens onze “tonvormige vergaderbladen”! deze bladen zijn te zien door vanuit de homepagina te gaan naar het menu onderdelen, vanuit hier kan er geklikt worden op losse bladen waar het alternatief te zien is.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU240120OB
MerkVan Dooren
MateriaalGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand