Los Blad 140x80cm

€ 67,76 € 56,00
Beschik jij al over een bureauonderstel en mis je daarbij alleen nog het bureaublad? Bekijk dan nu dit losse bureaublad van 140x80cm!

Dit bureaublad heeft een lengte van 140cm waarbij het een diepte kent van 80cm. Rondom de kleurkeuze zijn er de opties beschikbaar uit ons standaardassortiment. Dit assortiment bestaat uit de kleuren: beton look, wit, lichtgrijs, licht-, bruin-, midden- en natuur eiken.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKU14080
MerkVan Dooren
MateriaalGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand