Los Blad 120x80cm

€ 60,50 € 50,00
Op zoek naar een bureaublad voor uw bureauonderstel maar wenst u geen compleet bureau? Bekijk dan nu eens onze losse bladen van 120x80cm.

Dit blad heeft een lengte van 120centimeter en een breedte van 80cm. Wat betreft de kleuren kunt u kiezen uit niet-hout kleuren zoals; wit en lichtgrijs maar er kan ook gekozen worden voor diverse houtkleuren als; Havanna, midden eiken, licht eiken, bruin eiken, midden eiken en natuur eiken.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Op zoek naar een los bureaublad alleen is er een twijfel rondom de lengte? Ook zijn er diverse afmetingen beschikbaar zoals; 60-, 80-, ,140-, 160-,180x80- en 200x80 centimeter. Deze alternatieven zijn op de website te vinden door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “onderdelen”, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “losse bladen” waar bovengenoemde alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!
Meer informatie
SKU12080
MerkVan Dooren
MateriaalGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand