Los Blad 120x60cm

€ 53,24 € 44,00
Op zoek naar een bureaublad voor uw bureauonderstel maar heeft u al een frame in huis? Bekijk eens onze losse bladen van 120x60cm.

Dit blad heeft een lengte van 120 centimeter waarbij de breedte 60 centimeter betreft. Wat betreft de kleuren kunt u kiezen uit niet-hout kleuren zoals; wit en lichtgrijs. Bovendien kan er ook gekozen worden voor diverse houtkleuren als; Havanna, midden eiken, licht eiken, bruin eiken, midden eiken en natuur eiken.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Op zoek naar een los bureaublad maar heerst er twijfel rondom de lengte? Ook is er de optie voor een bureaublad met een formaat van 60x80cm. Dit alternatief is op de website te vinden door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “onderdelen”, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “losse bladen” waar bovengenoemde alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKU12060
MerkVan Dooren
MateriaalGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand