Klaptafel 120x80cm

€ 216,59 € 179,00
Bent u op zoek naar een tafel, die makkelijk op te bergen is en ook nog weinig ruimte in beslag neemt? Bekijk dan nu onze klaptafel. Zelf kent deze tafel een vaste hoogte van 76 centimeter

Deze klaptafel is te combineren met onze standaardkleuren uit het assortiment, dit zijn de kleuren; beton look, havanna, licht eiken, bruin eiken, natuur eiken, midden eiken, lichtgrijs, wit en wildperen. Het frame is beschikbaar in de kleur hamerslag.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Heeft dit product veel raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar twijfelt u over de maat? Ook is dit product verkrijgbaar in de afmeting 160x80cm! Dit alternatief is te bekijken door via onze homepagina te gaan naar het menu “bureaus/tafels” vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “vaste tafels” waar de alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUH128KT
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteVaste hoogte (76 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel120 cm x 80 cm