Klaptafel 120x80cm

€ 131,89 € 109,00
Een klaptafel is ideaal wanneer er behoefte is aan tijdelijke werkruimte. Zo worden klaptafels vaak ingezet als er evenementen worden georganiseerd of als er sporadisch gezelschappen worden verwacht, maar de ruimte beperkt is. Hetzelfde geldt voor de thuiswerkplek: dat niet iedereen plek heeft voor een ergonomisch bureau, betekent niet dat er geen tijdelijk werkplek ingericht kan worden. Deze voordelige klaptafel van 120 x 80cm biedt genoeg ruimte voor een volwaardige werkplek. Zo wordt thuiswerken voor iedereen een mogelijkheid!
 
De twee poten van de klaptafel worden voor gebruik vast gezet door middel van een klem en ook na het inklappen wordt het onderstel vastgezet. Bij het opbergen hebben de tafels een afmeting van 120 x 80 x 10 cm
 
Deze tafel heeft een hoogte van 76 cm, een werkblad van 120 x 80 cm en is voorzien van een zwart frame. Klaptafels zijn verkrijgbaar met een blad in de kleur beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wildperen en wit.
 
LET OP: deze klaptafel heeft een gewicht van ongeveer 23 kg. Wij adviseren daarom om de tafel met twee personen in- en uit te klappen of te verplaatsen. Ben je op zoek naar een mobielere variant? Bekijk dan eens de verrijdbare klaptafel CLARO.
Meer informatie
SKUH128KT
MerkVan Dooren
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Afmetingen Bureau/Tafel120 cm x 80 cm
HoogteVaste hoogte (76 cm)