Klapstoel

€ 25,41 € 21,00
Ben jij op zoek naar eenvoudige stoelen die niet alleen makkelijk vervoerbaar zijn en prijstechnisch ook nog voordelig zijn? Bekijk dan nu onze klapstoelen!

Ruimte te kort? Deze lichtgewicht klapstoel is makkelijk op te bergen. Ideaal voor conferenties, evenementen of vergaderingen. De klapstoel is leverbaar in de kleuren: zwart, rood en blauw.

Mits op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Blijkt de klapstoel toch niet helemaal het product te zijn waar u naar op zoek bent? Ook hebben wij alternatieven binnen ons assortiment zoals; de houten stapelstoel, de kantine/kuipstoel of de Iso vergaderstoel. In tegenstelling tot bovenstaand product zijn deze alternatieven niet inklapbaar.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord!

Meer informatie
SKUKL1
MerkVan Dooren