Kantoormeubelen in Den Bosch

Van Dooren Kantoormeubelen is er trots op zich een echt Bosch' bedrijf te mogen noemen. Al ruim 40 jaar bezorgen wij vanuit Den Bosch onze kantoormeubelen door het hele land en zelfs over de grenzen. Daarnaast ontvangen we graag klanten in onze showroom aan de Moeskamweg 7 op industrieterrein De Rietvelden. Nieuwsgierig wat we voor jou en je bedrijf of je werkzaamheden kunnen betekenen? Lees dan vooral verder!

 

Professioneel advies op maat

Wat voor werk je ook gaat doen, voor iedere werkplek is er een passende oplossing te bedenken. Daarnaast kan het aanbod aan mogelijkheden overweldigend zijn of kun je juist net niet het bureau of de stoel vinden die echt bij je past. In dat geval is het verstandig om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. We leggen je bijvoorbeeld graag uit hoe een bureaustoel werkt, wat de verschillende normeringen betekenen en waar je bij aanschaf rekening mee dient te houden. Daarnaast laten we je graag zien welke meubels het beste passen bij je kantoor of juist bij het werk waar je het voor wilt gebruiken. Zo hebben we voor bureaus en tafels een aantal kleuren werkbladen standaard op voorraad, maar zijn er op bestelling nog tal van andere mogelijkheden. Heb je dus behoefte aan deskundig advies bij het inrichten van je kantoor? Kom dan eens langs in onze showroom en wij staan je graag te woord. Een afspraak maken is niet nodig, maar mag uiteraard wel. Neem daarvoor contact met ons op. 

Van Dooren Kantoormeubelen is normaal gesproken geopend op maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 t/m 16:00 uur. Houdt onze site en/of Google in de gaten voor de actuele openingstijden.

Goede gebruikte bureaustoelen en tafels

Hoewel de focus meer op onze eigen merken is komen te liggen, zijn tweedehands kantoormeubels meer dan een bijzaak: in 1983 zijn we immers begonnen als winkel voor gebruikt kantoormeubilair! Ook tegenwoordig speelt het nog een belangrijke rol, want niet alleen zijn kantoormeubelen met ervaring in veel gevallen goedkoper, het staat ook aan de basis van duurzaam en circulair ondernemen! Ook bij Van Dooren geloven wij in het hergebruiken van onze kantoormeubelen en geven we ook kantoormeubilair dat in ons magazijn (licht) beschadigd is geraakt graag een kans. Daarbij vinden we het wel net zo belangrijk dat de meubels zoveel mogelijk aan dezelfde kwaliteit kunnen voldoen, dus op zoek bent naar een goedkopere kast, een eenvoudige kantoorstoel of  juist een ergonomische bureaustoel of een instelbaar bureau, alles wordt uitvoerig door ons getest. Benieuwd wat we hebben staan? Neem een kijkje in onze gespecialiseerde showroom of neem contact met ons op!