Kantoormeubelen

Van Dooren Kantoormeubelen

Kantoormeubelen

Of je nou gaat verhuizen, nieuwe werknemers mag verwelkomen of toe bent aan iets nieuws: ieder bedrijf heeft op den duur nieuw kantoormeubilair nodig. Uit onderzoek blijkt dat de kantoorinrichting bijdraagt aan een prettige werksfeer en dat werknemers hierdoor langer werkzaam zijn bij zijn/haar huidige werkgever. Daarnaast kunnen een ergonomische bureau of een ergonomische bureaustoel bijdragen aan een betere gezondheid van je werknemers, waardoor zij zich energieker voelen en beter gaan presteren. Maar hoe creëer je een fijne werksfeer op het kantoor? En waar moet je op letten bij het aanschaffen van een verstelbaar bureau? Bij Van Dooren Kantoormeubelen gebruiken we onze jarenlange ervaring en expertise om je te ondersteunen bij het maken van deze keuzes.

Nieuwe kantoormeubelen kopen: ergonomie en design

Met nieuwe kantoormeubelen kun je de sfeer op je werkplek een boost geven. Zo kunnen vergadertafels zorgen voor een luxe of juist een speelse uitstraling. Ben je veranderd van huisstijl en wil je de inrichting daar op aanpassen? Veel van onze ergonomische bureaustoelen zijn verkrijgbaar in meer dan 70 verschillende kleuren. Zo is er altijd een stoel die past bij je nieuwe vormgeving! Daarnaast wordt bij de aanschaf van nieuw kantoormeubilair vaak van de gelegenheid gebruik gemaakt om het kantoor te moderniseren en in te richten als een ergonomische werkplek. Van Dooren kantoormeubelen heeft daarom een ruim aanbod aan zit-sta bureaus in verschillende prijsklassen en met verschillende afmetingen. En staat de gewenste kleur of afmeting niet op de site? Dan kunnen wij in veel gevallen het bureau naar wens bestellen!

Gebruikt kantoormeubilair

Steeds meer ondernemers kiezen voor circulair ondernemen. Een vorm hiervan is de aanschaf van tweedehands kantoormeubelen: het hergebruiken van kantoormeubilair is een ideale manier om te voldoen aan duurzame doelstellingen. Niet vreemd dus dat zowel overheidsinstanties als Rijkswaterstaat en de Provincie Zuid-Holland. Daarnaast is het ook nog eens een keuze waarmee je veel geld kunt besparen. Ook bij Van Dooren Kantoormeubelen geloven wij in het hergebruiken van onze kantoormeubelen en geven we ook kantoormeubilair dat in ons magazijn (licht) beschadigd is geraakt graag een kans. Daarom hebben we een gespecialiseerde showroom voor onze kantoormeubelen met ervaring, waar je niet alleen terecht kunt voor een goedkopere kast of een eenvoudige kantoorstoel, maar ook voor een ergonomische bureaustoel of een instelbaar bureau. Nieuwsgierig geworden? Kom een kijkje nemen in onze showroom of neem contact met ons op!

Goedkope kantoormeubelen en een warme service

Of je nou op zoek bent naar een eenvoudig bureau voor je schuur of voor een ergonomische bureaustoelen met veel toeters en bellen, bij Van Dooren Kantoormeubelen vind je alles voor je werkplek voor de laagste prijs. In 1983 begonnen we als verkoper van gebruikt kantoormeubilair, maar ondertussen zijn we uitgegroeid tot importeur van een ruim assortiment van kasten, bureaus, stoelen en andere kantoorbenodigdheden. Hierdoor kunnen we onze kwaliteit leveren voor een zo laag mogelijke prijs en zijn merken als ULTRADJUST en SITLIFE uitgegroeid tot vertrouwde namen binnen de kantoormeubelen. Daarnaast kun je bij Van Dooren rekenen op onze hartelijke service, zowel voor, tijdens als na je bestelling!