Horizontale Kabelgeleiding 70cm

€ 27,83 € 23,00
Hoe moet dat nou met al die kabels die op je bureau weggewerkt dienen te worden? Word jij hier ook zo moe van? Werk nu je kabels weg met deze horizontale kabelgeleiding!

Dit product is verkrijgbaar in de kleuren aluminium, zwart en wit. Afmeting: B70xH10xD14cm.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Mocht dit product interessant klinken maar wenst u alternatieven te bekijken? Bekijk dan ook dit product in een uitvoering van 120cm. dit alternatief is te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “accesoires” vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “accesoires voor bureaus” waar de alternatieven te zien zijn.

Let op: dit product wordt via de post verzonden. Er worden daarom voor de horizontale kabelgeleiding verzendkosten in rekening gebracht.

Meer informatie
SKU50HKG
MerkVan Dooren