HOLA Elektrisch verstelbaar frame

€ 537,24 € 444,00
Bent u op zoek naar een elektrisch onderstel dat ook in hoogte verstelbaar is voor uw bureaublad? Bekijk nu ons Hola onderstel!

Dit Elektrische onderstel is gemaakt van Epoxy gelakt metaal en is beschikbaar in drie kleuren; zwart, wit en aluminium. Standaard wordt dit frame geleverd met een memory display, aan de hand hiervan kunt u de hoogte en de laagte aflezen van het bureau. De kleur van de display is altijd zwart!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Bent u op zoek naar een onderstel voor uw bureaublad alleen hoeft het frame niet elektrisch te zijn? Ook zijn er niet elektrische onderstellen beschikbaar binnen het assortiment zoals het Casa of Now frame. Deze alternatieven zijn te zien door vanuit de homepagina te klikken op het menu onderdelen vanuit hier kan er geklikt worden op onderstellen waar de alternatieven te bezichtigen zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKUHL1
MerkVan Dooren
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)
MateriaalEpoxy gelakt metaal