Hoekbureau PRESTIGE 200x100cm

€ 1.571,79 € 1.299,00
De Prestige-collectie is een elegante serie aan directiebureaus die een bepaalde klasse uitstralen. Deze serie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren; Licht Acacia, Donker Acacia, Zebrano en wit. Het betreft een directie hoekbureau met zichtschot en ruime kast.

Bij deze directiebureaus heeft u de keuze om de hoekzijde of links of rechts te plaatsen. Tevens is er ook een optie om een zichtschot of kastombouw te plaatsen/bevestigen aan het bureau. Dit hoekbureau is er zowel in de afmeting 200x100- als in de afmeting 220x100cm. Het bureau heeft een vaste hoogte van 73cm.

De kastombouw en het zichtschot zijn verkrijgbaar in dezelfde kleur als de rest van het bureau of in 'modern wit'. De afmetingen bedragen 200x 100 cm of 220 x 100, met een bureaublad met een vaste hoogte van 72 cm. Ook verkrijgbaar zonder kast: bekijk hier het reguliere directiebureau.

De Collectie van de Prestige wordt niet standaard op voorraad gehouden en wordt op aanvraag besteld. Indien besteld kent de levertijd een duur van ongeveer vijf weken.

Heeft dit product raakvlakken met uw zoektocht naar een directiebureau alleen is er daarbij ook de wens om alternatieven te bekijken? Ook zijn er binnen de Prestige-collectie bureaus beschikbaar zonder een hoek-uitvoering. Deze alternatieven zijn te bekijken door via de homepagina te gaan naar het menu “bureaus/tafels”, vanuit hier kan er geklikt worden op het menu “directiemeubilair” waar bovengenoemde alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKUPRE200HB
MerkPrestige
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
HoogteVaste hoogte (73 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel200 cm x 100 cm