Hoekbureau PRESTIGE 200x100cm

€ 1.571,79 € 1.299,00
De Prestige-collectie is een elegante serie aan directiebureaus die een bepaalde klasse uitstralen. Deze serie is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; Licht Acacia, Donker Acacia en wit. Het betreft een directie hoekbureau met zichtschot en ruime kast.

Bij deze directiebureaus heeft u de keuze om de hoekzijde links of rechts te plaatsen. Ook is er een optie om de kleur van het zichtschot of de kastombouw te kiezen. Dit hoekbureau kent een vaste hoogte van 73cm.

De collectie van de Prestige wordt niet standaard op voorraad gehouden en wordt op aanvraag besteld. Mocht u graag het product willen zien voor de aanschaf bel dan even naar ons algemene nummer zodat een van onze medewerkers in de showroom kan kijken voor een voorbeeldexemplaar. De verwachte levertijd na het doen van bestelling bij dit product wordt geschat op vijf weken.

Heeft dit product raakvlakken met uw zoektocht naar een directiebureau alleen is er daarbij ook de wens om alternatieven te bekijken? Ook zijn er binnen de Prestige-collectie bureaus beschikbaar zonder een hoek-uitvoering. Deze alternatieven zijn te bekijken door via de homepagina te gaan naar het menu “bureaus/tafels”, vanuit hier kan er geklikt worden op het menu “directiemeubilair” waar bovengenoemde alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKUPRE200HB
MerkPrestige
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
HoogteVaste hoogte (73 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel200 cm x 100 cm