Stoelen

Gebruikte stoelen

Niet iedere situatie vraagt om nieuwe stoelen: een tweedehands bureaustoel kan bijvoorbeeld goed uitkomen als tijdelijke oplossing. Wil je een gebruikte stoel kopen? Dan ben je bij Van Dooren Kantoormeubelen aan het juiste adres, want wij hebben een groot assortiment van tweedehands meubelen! Van gebruikte kantoorstoelen tot een licht beschadigde werkstoel, door onze continue aanwas van tweedehands stoelen is er altijd wel iets dat past bij jouw budget en wensen!

Let op: alle prijzen van onze gebruikte stoelen zijn exclusief transportkosten!

Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een tweedehands bureaustoel kopen

Dat een bureaustoel goedkoop of tweedehands is, hoeft absoluut niet te betekenen dat deze niet goed is of niet voldoet aan de eisen. We hebben namelijk regelmatig bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel met lichte gebruikssporen in ons assortiment. Zo'n verstelbare stoel is natuurlijk ideaal als je een ergonomische werkplek wilt inrichten. En koop je een bureaustoel tweedehands, dan verleng je ook nog eens de levensduur van die desbetreffende stoel. Dat is natuurlijk weer goed voor het milieu!

Goedkope kantoormeubelen vind je bij Van Dooren!

Bij Van Dooren Kantoormeubelen is het mogelijk om je gebruikte bureaustoel online te bestellen. Toch adviseren we bij de aanschaf van een tweedehands stoel om de stoel eens te komen bekijken en uit te proberen: enerzijds omdat de keuze voor een goede stoel heel erg persoonlijk is, maar ook omdat de beoordeling van een beschadiging of van gebruikssporen per persoon kunnen verschillen. Kom daarom eens langs in onze gespecialiseerde showroom. Wij zorgen voor een kop koffie en professioneel advies, dan kun jij met een gerust hart een bureaustoel bestellen!

Terug naar boven