Draaideurkast 180cm hoog

€ 248,05 € 205,00
Opties
Deze draaideurkast/archiefkast zet veilig al jouw spullen achter slot en grendel! Verkrijgbaar in drie verschillende soorten kleuren is deze kast een must voor het opbergen van waardevolle spullen!

Dit product is voorzien van een metalen behuizing en is beschikbaar in drie kleuren; lichtgrijs, antraciet en zwart! De draaideurkast wordt standaard geleverd met vier legborden en een ingebouwd cilinderslot waarbij twee sleutels zitten! De kast kent ook de volgende afmetingen: 180 hoog bij 80 cm breed en 40 cm diep.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling!

Klinkt dit product interessant maar wenst u toch een ander formaat? Ook is dit product beschikbaar in verschillende afmetingen, deze zijn te bekijken door vanuit onze homepagina te gaan naar het menu “kasten” waar er geklikt kan worden op de categorie “draaideurkasten”, hier zijn de alternatieven te bekijken!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.
Meer informatie
SKU07180DK
MerkVan Dooren