Draaideurkast 120cm hoog

€ 252,89 € 209,00
Opties
Wenst u mappen, kantoorartikelen eenvoudig op te bergen? Bekijk dan nu onze draaideurkast van 120cm hoog!

Deze draaideurkast is gemaakt van epoxy gelakt metaal en verkrijgbaar in de kleuren; lichtgrijs, zwart en antraciet. Zelf is de kast 120cm hoog bij 90cm breed bij 44cm diep. Dit product is voorzien van een cilinderslot waarbij er twee sleutels meegeleverd zullen worden.

Standaard zullen er bij de draaideurkast twee legborden meegeleverd worden. Optioneel is er de keuze voor eventueel een extra legbord of een uittrekbaar hangmappenframe!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Toch op zoek naar een ander formaat? Deze kast is eventueel ook verkrijgbaar in formaten als; 100-,180-, of 197cm hoog. Uiteraard zijn deze alternatieven allemaal terug te vinden op onze website onder de knop kasten. Wenst u een andere diepte? Ook is dit product beschikbaar met een diepte uitvoering van 60cm!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Ten slotte let bij dit product er wel op dat er eventueel een lichte lakschade mogelijk is.

Meer informatie
SKU07120DK
MerkVan Dooren
MateriaalEpoxy gelakt metaal