Dossierladekast 3 laden

€ 398,09 € 329,00
Met 3 lades die geschikt zijn voor A4- en folio hangmappen berg je in deze dossierladekast al je papierwerk zonder problemen op! De lades zijn uitgevoerd met extra zware telescoopgeleiders, zodat ze ook soepel blijven rollen wanneer ze gevuld zijn.

Daarnaast zorgt de blokkeerinrichting ervoor dat de lades niet uit de kast schieten. De dossierladekast met 3 laden wordt geleverd met een cilinderslot (incl. 2 sleutels), zodat je ook kostbare of gevoelige informatie veilig kan bewaren. De kast is verkrijgbaar in grijs, antraciet en zwart. Tegen meerprijs wordt hij ook verkocht in aluminium en wit.
Dit product kent de volgende afmetingen; 102,5cm(H)x46cm(B)x62cm(D)

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling!

Klinkt dit product interessant maar wenst u nog alternatieven te bekijken? Ook is dit product beschikbaar in met bijvoorbeeld twee of vier lades. Deze alternatieven zijn op onze website te bekijken door vanuit de homepagina te klikken op het menu “kasten” vanuit hier kan er geklikt worden op “ladekasten” waar de alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU08013
MerkVan Dooren