Dossierladekast 2 laden

€ 264,99 € 219,00
Heb je een groot archief met veel papierwerk? Dan berg je deze eenvoudig en snel op in deze dossierladekast. Beide laden zijn geschikt voor A4- en folio hangmappen. Doordat de lades zijn uitgevoerd met extra zware telescoopgeleiders, blijven ze ook soepel rollen wanneer ze gevuld zijn. Daarnaast zorgt de blokkeerinrichting ervoor dat de lades in de kast vast blijven zitten. Deze ladekast wordt geleverd met een cilinderslot en twee sleutels, zodat je ook kostbare of gevoelige informatie veilig kan bewaren. De kast is verkrijgbaar in grijs, antraciet en zwart en, tegen meerprijs, in aluminium en wit.

Heeft dit product raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar wenst u alternatieven te bekijken? Ook is dit product beschikbaar in een uitvoering met drie- of vier laden. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “kasten” vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “ladekasten” waar de alternatieven te zien zijn

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Dit product kent de volgende afmetingen; 72(H)x46cm(B)x62cm(D)

Meer informatie
SKU08702
MerkVan Dooren