Designstoel OLLI

€ 102,85 € 85,00
Bent u op zoek naar een stoel die zowel die zowel trendy moet overkomen als een praktische functie moet vervullen? Bekijk nu onze Olli Designstoel, de designstoel die geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Door middel van haar brede armleggers is deze stoel eenvoudig vervoerbaar.

Deze designstoel is gefabriceerd uit kleurecht polypropyleen en leverbaar in acht moderne kleuren; rood, pistache, ivoor, oranje, blauw, antraciet, mokka en lichtgrijs. Het frame komt voort uit kunststof en is alleen beschikbaar in de kleur aluminium/lichtgrijs. De poten kennen een afwerking met kunststofstootdopjes waardoor er bij het eventueel verplaatsen van deze stoelen geen krassen kunnen komen op de vloer.

De zitting van deze designstoel kent een hoogte van 44cm waarbij de armleggers een hoogte kennen van 66cm en de rugleuning een hoogte kent van 80cm.

Mocht deze designstoel voorradig zijn dan betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit product niet op voorraad zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op uw orderbevestiging. Deze wordt uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling toegezonden naar het door u opgegeven emailadres. Let hierbij wel op dat dit een nastreef is vanuit onze organisatie. Mocht u vragen hebben rondom uw orderbevestiging dan kan er altijd gebeld worden naar ons algemene nummer.

Bent u op zoek naar een designstoel maar blijkt de Olli toch niet de stoel te zijn qua design waar u naar op zoek bent? Ook zijn er andere designstoelen terug te vinden in ons assortiment als; de Olli, Numo of bijvoorbeeld de Jamy. Deze kunt u eenvoudig bekijken op onze website door vanuit de homepagina te gaan naar het menu stoelen, vanuit hier kunt klikken op de categorie kantinestoelen, binnen deze categorie zijn alle designstoelen te bezichtigen.

Meer informatie
SKUO1LA
MerkVan Dooren