Designstoel JAMY

€ 75,02 € 62,00
De Designstoel Jamy is voor iedereen die op zoek is naar een bruikbare stoel en mee gaat met de trends. Deze designstoel staat zeker niet mis in bijvoorbeeld een wacht-, vergader- of kantineruimte.

Deze designstoel kent een kunststof zitting waarbij het frame bestaat uit metaal. De zitting is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Let hierbij wel op dat de levertijd per kleur zou kunnen verschillen. De Jamy is stapelbaar tot maar liefst zes stuks waarbij de pootjes voorzien zijn van kunststofdopjes, dit om krassen op de vloer te voorkomen!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Blijkt de Jamy toch niet helemaal de gewenste designstoel te zijn waar u naar op zoek bent? Bekijk ook eens andere designstoelen als bijvoorbeeld de Stef en Olli. Deze stoelen zijn te zien op de website door vanuit de homepagina te gaan naar het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “kantinestoelen” waar bovengenoemde artikelen te zien zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord!

Meer informatie
SKUJ1L
MerkVan Dooren