CASA Ovale Vergadertafel

€ 719,95 € 595,00
Onze Casa serie is voor de meeste geen onbekende binnen ons assortiment. De Casa serie kent volgens vele het sterke punt van een erg hoge stabiliteit.

Ben je op zoek naar een ergonomisch bureau voorzien van een tonvormig blad? Dan biedt de tonvormige tafel van de Casa serie een mooie oplossing. Omdat deze serie zelf in hoogte verstelbaar is voldoet deze aan de richtlijnen van de Arbo wet. Wenst u na een bepaalde tijd toch een andere hoogte? Dit is mogelijk!

Het frame van de Casa serie is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Dit zijn: Zwart, Aluminium en Grijs. Gekeken naar de bladkleuren is deze bureautafel te combineren met al onze standaard bladkleuren binnen ons assortiment. Let hierbij wel op, de levertijd van sommige bladkleuren hebben een langere duur dan andere.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Zoekt u een vergadertafel alleen wenst u daarbij ook nog andere alternatieven te bekijken? Ook is dit product beschikbaar in een PINTA-, TORO-, DOQ- of NOW-uitvoering. Deze alternatieven kunt u terugvinden door vanuit onze homepagina te gaan naar het menu “bureaus/tafels”. Vanuit hier kan er geklikt worden op “vergadertafels” waar de alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUCAS240OT
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteInstelbare hoogte (62-86 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel240 cm x 120 cm