Bureaustoel ASTA

€ 204,49 € 169,00
Opties
Niet duur en voorzien van veel opties! De Asta bureaustoel biedt een scala aan opties, zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

De Asta bureaustoel heeft een verchroomd onderstel met daaronder een zwarte kruisvoet. Ook is deze bureaustoel voorzien van een zwart gestoffeerde rug en zitting. Verstelbaar zijn: de hoogte, armleggers, rugleuning en zijn (kantelbare) zitting. De ASTA bureaustoel is voorzien van twee jaar garantie.

In de laagste stand heeft deze bureaustoel een zithoogte van 43 centimeter, komen de armleggers op een hoogte van 67centimeter en kent de rug een hoogte van 95 centimeter. Bij de hoogste stand kent deze stoel een zithoogte van 56 centimeter, hebben de armleuningen een hoogte van 80 centimeter en kent ten slotte de rug een hoogte van 108 centimeter.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Toch op zoek naar een ander soort type bureaustoel? Ook hebben wij alternatieven in ons assortiment zoals; de Mira, Daphnis of Kepler. In tegenstelling tot de Asta- en de Daphnis- zijn de Kepler en Mira bureaustoelen voorzien van een gaasrug! Al deze alternatieven zijn te bekijken op de website door vanaf de homepagina te klikken op het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie bureaustoelen waar de alternatieven te bekijken zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord!

Meer informatie
SKU04101
MerkVan Dooren
Functiemogelijkheden stoelRugleuning Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Kantelbare Zitting en Rug
LevertijdBinnen 10 werkdagen