Black Friday

Black Friday 2021 Van Dooren Kantoormeubelen

 

Deze Black Friday zit je goed bij Van Dooren!

Of je nou meer thuis wilt gaan werken of juist je kantoor een boost wilt geven, het is belangrijk dat je werkplek voldoet aan de ergonomische richtlijnen. Daarom koop je deze Black Friday extra voordelig een ergonomische SITLIFE bureaustoel met kortingen tot maar liefst 15%! De SITLIFE collectie blinkt uit in kantoorstoelen die voorzien zijn van verschillende verstelmogelijkheden, waardoor de stoel zich probleemloos aanpast aan de gebruiker. Een bureaustoel van hoge kwaliteit voor een lage prijs dus!

Voorwaarden:
De actieprijzen zijn geldig van 26 t/m 29 november; een code is niet nodig. De actie geldt alleen voor de onderstaande SITLIFE modellen in de standaard voorraadkleur (zwart) en is niet te combineren met andere acties.

5 producten

per pagina
 1. SITLIFE Bureaustoel POLARIS
  SITLIFE Bureaustoel POLARIS
  € 410,19 € 339,00
 2. SITLIFE Bureaustoel METIS
  SITLIFE Bureaustoel METIS
  € 422,29 € 349,00
 3. SITLIFE Bureaustoel SALINA
  SITLIFE Bureaustoel SALINA
  € 434,39 € 359,00
 4. SITLIFE Bureaustoel DAPHNIS
  SITLIFE Bureaustoel DAPHNIS
  € 248,05 € 205,00
 5. SITLIFE Bureaustoel KEPLER
  SITLIFE Bureaustoel KEPLER
  € 248,05 € 205,00

5 producten

per pagina

Een ergonomische bureaustoel voor een scherpe prijs!

Een goede bureaustoel kopen is niet gemakkelijk, dus uiteraard helpen wij graag een handje. Wij nodigen je graag uit om onze stoelen uit te proberen onder het genot van een kop koffie, zodat je zeker weet dat je uitkomt bij een bureaustoel die goed bij je past. Onze ervaren medewerkers leggen uit waar je op kunt letten om je zitervaring te verbeteren! Meer weten? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom!