Barkruk VD50

€ 240,79 € 199,00
Bent u op zoek naar een passende barkruk voor uw bartafel die bovendien ook nog eens in diverse kleuren verkrijgbaar is. Bekijk nu dit product beter bekend als de barkruk VD50.

Deze kruk kent een zithoogte van 75cm waarbij de zitting een breedte heeft van 46cm en 56cm diep is! De barkruk kenmerkt zicht door een metalen frame waarbij de zitting voorzien is van een Wolvilt stoffering. Wat betreft de kleuren, is er de keuze uit; lichtbruin, groen, blauw, roze, middengrijs.
Optioneel: Bij dit product kan er gekozen worden voor viltdopjes, deze worden bevestigd aan de onderzijde van de poten. Dit om de extra zekerheid te bieden voor een krasvrije stoel.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Heeft dit product raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar wenst u ook nog alternatieven te bekijken? Bekijk bijvoorbeeld eens de “barkruk Kim of “Onno”. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “stoelen” vanuit hier kan er geklikt worden op het menu barkrukken waar de alternatieven te zien zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU35050BK
MerkVan Dooren
LevertijdCirca 3 weken